Esküvőszervezés

"Nem tudom, feltűnt-e, de a képem a tökéletes esküvőről folyton változik. Egyik nap fehér rózsát akarok, másnap liliomot. Először egy hárfást, aztán egy vonósnégyest. Csak egyvalami állandó, és az te vagy." - mondta Susan Delfino.

Ha ti is megtaláltátok egymást és már csak az esküvőszervezés van hátra, akkor forduljatok hozzám bizalommal.

Szeretnétek egy kis támogatást, segítséget kapni a tervezés és szervezés során az esküvő folyamataiban, jó helyen jártok. 

Egy kávé és némi süti mellett megbeszéljük az elképzeléseiteket, hogy azokat mi módon lehet a legköltséghatékonyabban megoldani, ezt követően az esküvő napján támogatlak titeket, gondoskodom arról, hogy ti ketten csak egymásra illetve a családra tudjatok koncentrálni. 

Ha még nincs semmilyen irányvonal, amin elindulhatunk a tervezéskor, ebben is a segítségetekre lehetek különböző témák, stílusok bemutatásával, melyből ki tudjátok választani a hozzátok legjobban illőt.

 

Az esküvőszervezés Magyarországon sokféleképp megvalósulat. Én azt vallom, hogy a legtisztességesebb módszer, ha a párt képviselve ti fogadtok fel engem a megbeszélt ajánlat alapján. Hiszen így tudom biztosítani számotokra a színvonalat, a megfelelő partnereket, akikhez nem köt semmilyen jutalékos rendszer engem, így valóban azt a helyszínt, azt a fotóst és azokat a szolgáltatókat keresem meg személyre szabottan nektek, akik a költségvetésetekbe beleférnek és akikkel együtt tudunk dolgozni és az esküvőtök olyan lesz, mint amit elképzeltetek.

 

Keressetek bizalommal!

 

 

 

 

Kajcsos Anikó

Fotó: Benkő Péter - Luxfotó

Fontos! 

Kapacitás hiányában már csak tanácsadást tudok vállalni.

Első óra: 10.000, - Ft.

Minden további: 5.000 , - Ft.