Bemutatkozik a Valami Kék Esküvői Divat!


Kedves Menyasszonyok!

Menyasszonyi ruhaszalonunk hosszú álmodozás, tervezés során végül 2016. augusztusában nyitott meg Szombathely belvárosához közel.

Kajcsos Anikó vagyok, fiatal, életvidám személyiség,akinek a szerelem a boldogság forrása. Ezt a régi álmot, vágyat a csodálatos férjem segítségével, munkájával és támogatásával valósítottuk meg. Rengeteg hálával és köszönettel tartozom neki mindezért!

Tudom, hogy mennyire fontos az a pillanat, amikor a menyasszony elkezdi keresni álmai ruháját, melyet egy életre választ és nem csak egyetlen napra. A legfontosabb, hogy ne csak a ruha legyen szép, hisz abból rengeteg van.

Légy vidám és boldog abban a ruhában, próbáld magad elképzelni az esküvőd napján, érezd meg azt az igazi, "ez lesz az" érzést.

Figyelj és koncentrálj magadra, a megérzések sosem csalnak!

Szeretnék neked is vidám perceket varázsolni ebben a csodás időszakban, amikor nem csak egy napot szervezel, hanem álmokat és vágyakat valósítasz meg és nem utolsó sorban életre szóló emlékeket szerzel.

A szalon kényelme, hangulata biztosítja számotokra és a kísérőknek egyaránt az önfeledt ruhapróbát. Törekedtünk a magas minőségre, így a francia Sposa csoport kollekcióit: Divina Sposa és Just for you, illetve az angol Verise Bridal ruháit találhatjátok meg nálunk. Emellett a magyar tervezésű Bridal Mirage fátylakat és kiegészítőket is próbálhatjátok, kölcsönözhetitek.

A ruhapróbánk teljesen ingyenes, jelentkezz még ma az elérhetőségeink valamelyikén!

Várlak sok szeretettel!

Üdvözlettel Anikó.

Nézzétek meg szombathelyi esküvői szalonunk bemutatkozó kisfilmét.

#menyasszonyiruhaSzombathely #DivinaSposa #Justforyou #VeriseBridal #ValamiKékSzalon

Legutóbbi bejegyzések
Archívum
Kulcsszavas keresés
Még nincsenek címkék.
Kövess minket
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon