Téli esküvő? Légy különleges menyasszony!

Megálmodtátok, hogy mennyire különleges lenne egy téli esküvő? Sok fantázia van benne, hiszen kevesen vállalkoznak rá. Mennyire hangulatos, gyönyörű és különleges tud lenni, mikor a saját ízlésetek alapján formáljátok meg.

Egy kis segítsétek nyújtok pár inspiráló fotóval az internetről, hogyan varázsold a ruhát téli öltözetbe.

Dönthetsz a hagyományos fehér pelerin, bunda és kabát mellett.

Ha egy kicsit bátrabb vagy akkor mindenképp csempéssz valami színt a téli megjelenésedbe, hiszen ettől még különlegesebb fotók készülhetnek és a későbbiekben jobban kihasználod a beszerzett kabátot.

Nem szeretnél bundát, akkor nyúlj a másik alapvető téli anyaghoz: a kötött pelerinek, poncsók is elfedik a pánt nélküli vagy pántos ruhádat.

Nem akarsz sokat költeni, plusz pénzt kiadni? Különleges megoldás lehet ha körülnézel a gardróbodban vagy a barátnőid is segíthetnek, válassz egy saját kötött kardigánt, pulóvert vagy akár inget, ami eltérő a ruhádtól. Így már a "valami régi" rajtad is lesz a nagy napon!

Válassz különleges kiegészítőt hozzá: kötött sálat, kesztyűt vagy egy különleges, élénk színű kötött poncsót.

Legyen a menyasszonyi ruhád is télies: próbálj fel hosszú ujjú ruhákat is és ha kényelmesnek találod, akkor mindenképp egy nem mindennapi fazonba fog a vőlegényed is megcsodálni. Szalonunkban három hosszú ujjú menyasszonyi ruhát is tudsz próbálni.

Légy különleges a nagy napon, úgy, hogy közben Önmagad maradsz, csakis olyat válassz, ami illik hozzád és az esküvőtökhöz!

Ne feledd, csak úgy tündökölni fogsz a boldogságtól azon a napon!

#ValamiKékSzalon #DivinaSposa #menyasszonyiruhaSzombathely #téliesküvő #hosszúujjúmenyasszonyiruha #vintagemenyasszonyiruha #csipkemenyasszonyiruha

Legutóbbi bejegyzések
Archívum
Kulcsszavas keresés
No tags yet.
Kövess minket
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

VK

Előzetes bejelentkezés szükséges. Ruhapróbánk hétköznap teljesen ingyenes*!

Kövess minket:

  • Wix Facebook page
  • Instagram Classic
  • Pinterest Classic
  • YouTube Social  Icon

© 2017 Valami Kék

Minden jog fenntartva.

Adatvédelem

Szalonunk előzetes IDŐPONTFOGLALÁS alapján tart nyitva. Időpont kérhető telefonon a +36 20/916 6063 vagy a kajcsosaniko@gmail.com e-mail címen. Lehetőségeinkhez és a naptárunkhoz képest szinte bármilyen időpont kérhető, ezzel is könnyítve a jelenlegi helyzet nehézségein. Így 2021. áprilisától kezdve minden ruhapróbánk DÍJTALAN