Menyasszony vagy? Hasznos tanácsok az első ruhapróbához

Az első ruhapróba – Időpontfoglalás

Időpontot foglalni személyesen szalonunkban is tudsz nyitvatartási időn belül. Illetve van lehetőséged e-mailben (kajcsosaniko@gmail.com), telefonon (30/8263-343) és facebookos üzenetben is egyeztetni.

valami_kek_szalon_menyasszonyi_ruhaproba_ingyenes

A ruhapróba időtartama és az illem

A ruhapróba általában egy óra, ahol lehetőséged nyílik megismerni a fazonokat, felpróbálni több stílust és megérezni, hogy milyen csodálatos érzés egy menyasszonyi ruhában lenni. Természetesen van menyasszony, aki határozott és kevesebb idő alatt is tud döntésre jutni és van, akinek több próba kell hozzá. Ez teljesen természetes, hiszen nem vagyunk egyformák.

A legtöbb próba ősszel és télen van, akár elég csúnya időben is. Így kérünk benneteket, hogy a szalonba lépést követően lépjetek bele a vendégpapucskáinkba, hogy a ruhákat óvjuk a szennyeződésektől.

Mivel sokan munka után vagy más program, ügyintézés után érkeztek, így nem marad időtök enni/inni. Ne aggódjatok, mi készülünk számotokra egy kis édesség bombával és frissítővel. Ha nagyon fáradt vagy egy finom kávét is főzünk. :)

eskuvoi_szalon_szombathely

Áraink

Exkluzív menyasszonyi ruhák, francia minőség egyenesen Párizsból elérhető árakon. Kell ennél több? A ruhák kölcsönzési díja: 95.000 - 150.000 forint között mozognak. Így ezzel tudtok a költségvetésekben is számolni, hiszen nagyon fontos része ez is az esküvőszervezésnek.

Van lehetőség korábbi kollekciós modelleket megvásárolni, tekintsd meg az Eladó ruhák menüpontot, ha saját ruhára vágysz.

A próbák díja

A ruhapróba díja - más szalonokkal ellentétben - nálunk ingyenes. Szeretnénk, ha a velünk töltött idő igazi élmény lenne számodra. Arra törekszünk, hogy ez a kivételes alkalom boldogsággal töltsön el és a későbbiekben szép emlék maradjon.

Apró tanácsok

Azt javasoljuk, hogy próbára testszínű fehérneműben érkezz. Így a fehér ruhába nem tud beleolvadni a fehér melltartó, ami a képeket visszanézve esetleg zavaró lehet.

Cipőt még nem szükséges hoznod, csak az alakítós próbán lesz rá szükség.

Nagyon fontos még, hogy kevés sminket viselj a próbán, hiszen arra törekszünk, hogy a ruhákat csodás állapotban óvjuk meg minden menyasszony számára. Amire érdemes figyelned, hogy vastagon kent alapozót és rúzst ne alkalmazz ezen a napon.

Ha úgy érzed, hogy lehet meg is találod a ruhádat és szerződéskötésre is sor kerül, akkor hozz magaddal készpénzt. A legtöbb helyen, ahogy nálunk is csak készpénzes fizetésre van lehetőséged.

Ha megtaláltad és biztos vagy abban, hogy azt a ruhát szeretnéd lefoglalni, akkor nem érdemes várnod. Nehogy más hamarabb foglaljon. Sajnos, most fordult elő velünk másodjára (Murphy nem alszik.), hogy két menyasszony ugyanazt a ruhát nézte ki ugyanarra a hétvégére, így azé lehetett a ruha, aki hamarabb döntésre tudott jutni. Kérünk benneteket ezt vegyétek számításba. Sajnos, nem áll módunkban a ruhákat még pár napra sem félre rakni. Rengeteg próba van, így nem tudnánk ruhát mutatni senkinek, ha ilyen szívességeknek eleget tennénk.

Kísérők a próbán

Igyekezz, olyan embereket magaddal hozni, akik közel állnak hozzád és az ízlésetek hasonló. Mi nők, akaratlanul is beleéljük magunkat egy próbáló menyasszony helyzetébe, így véleménynyilvánításkor a saját ízlésünket is belevisszük.

Ha a vőlegényeddel érkeznél, akkor figyelj arra, hogy őt valóban érdekelje a szervezés ezen része is. Kérdezz rá bátran, hogy szívesen kísérne-e. Vannak férfiak akik nagyon várják, hogy részesei legyenek és van, aki csak a telefonját nyomkodja közbe és így a menyasszony is feszült lesz a próba alatt. (Igen, sajnos volt ilyen próbánk is.)

Fényképek készítése a próbák alatt

Sokszor felmerül a kérdés, hogy szabad-e. Hiszen máshol esetleg csúnyán rátok szóltak miatta, így a barátnők sunyiban lőnek pár fotót.

Eláruljuk, nálunk szabad fotózni, sőt segítünk is a készítőnek, hogy lesz a legjobb kép, illetve ha egyedül érkezel akkor mi is szívesen lefotózunk a számodra kedvenc ruhában. Egy dolog viszont fontos, arra kérünk mindenkit, akin nem áll tökéletesen a ruha, hiszen még nem volt ráalakítva, akkor azt ne tegyétek közé internetes felületen.

Alakítás

A menyasszonyi ruha az esküvő előtti hetekben lesz rád igazítva. Arra kell figyelned, hogy erre az alkalomra kell beszerezned a cipődet, amit majd viselni fogsz a nagy napon.

Nagyon fontos

Ne felejtsétek el élvezni a próbát, hiszen ez az egyik legjobb része a szervezésnek.

Várunk benneteket, mosolygós, vidám hangulatban, ahol arra törekszünk, hogy már a próba is felejthetetlen élmény legyen és később a Nagy Nap is.

#csipkemenyasszonyiruha #esküvő #menyasszonyiruha #menyasszonyiruhabérlés #DivinaSposa #TheSposaGroup #esküvőiszalonSzombathely #ingyenesruhapróba

Legutóbbi bejegyzések
Archívum
Kulcsszavas keresés
Még nincsenek címkék.
Kövess minket
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon