Menyasszonyi rovat 1. rész: Kitti és Ernő

Ma ismét egy új dologba kezdünk, ezzel segítve a jövőbeli párok esküvőszervezését és egy kis bepillantást engedünk hihetetlenül gyönyörű fiatalok egyik legemlékezetesebb napjába. MENYASSZONYI ROVAT: 1. rész

Kitti és Ernő csodálatos nagy napja, a most már Feleség szemszögéből.

- Hogyan élted meg a szervezést? "Az esküvőnk szervezésének minden mozzanatát nagyon élveztem. Rengeteg apróságot kellett összehangolni, de mivel időben elkezdtük, nem a stressz, inkább a jó értelemben vett izgatottság jellemezte ezt az időszakot. A férjem is igyekezett aktívan részt venni az előkészületekben. Ez úgy nézett ki, hogy én kb. száz lehetőséget szűkítettem le a nekem leginkább tetsző kettőre, amiből aztán már ő választotta ki a hozzá közelebb állót. Így sok időt és energiát spóroltunk.

- Mit szerettél a legjobban a szervezésben? Mi volt a nehézség, ha egyáltalán volt? Az esküvő szervezésében a legkényesebb kérdés a meghívottak körének meghatározása volt. Érdemes kettesben, esetleg szülőket bevonva beszélgetni a témáról, sajnos mindenkit képtelenség meghívni, könnyen előfordulhat sértődés. Hol húzzuk meg a határt? Vajon mennyire kell megfelelni az elvárásoknak? Mi úgy döntöttünk, hogy a nagy napunk minden tekintetben olyan lesz, amilyet mi megálmodtunk magunknak. Meghitt, romantikus, mulatós, spontán, egyszerűen nagyszerű. Ehhez kellettek: a jó társaság, a finom ételek és a jó zene- a feledhetetlen lagzi alapjai.

- Hogy telt a Nagy Napotok? Gyönyörű napsütéses szeptemberi szombat volt. Álmaim ruhájában úgy éreztem magam mint egy mesebeli, plusz kicsit talán szexi hercegnő .😁 A sármos vőlegényem és a meghatódott apukám lent az udvaron vártak rám. Minden olyan gyorsan történt. A számunkra legfontosabb pillanatokat ennek ellenére sikerült teljesen megélnünk; az igenek, a csókok, puszik, az ölelések, az első tánc, a szeretetteljes pillantások, a család és a barátok jelenléte mind felértékelődtek ezen a napon. Persze voltak bakik is bőven, amiken utólag mindig jókat nevetünk.

+ (Gyakorlati tanács; visszatekintve nem bántuk meg, hogy az esküvő szervezésének megkezdése előtt készítettünk egy költség tervet, hogy legyen egy mankónk, ne költekezzünk túl esetleg már a legelején. Hasznosnak bizonyult. )

Ma sem csinálnék másképp semmit. Minden tökéletes volt úgy, ahogy történt. Szép folytatása egy akkor már 12 éve tartó rózsaszínfelhős diákszerelemnek...és azóta egy édes kislánnyal lett teljes a kis családunk💖"


Legutóbbi bejegyzések
Archívum
Kulcsszavas keresés
Még nincsenek címkék.
Kövess minket
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon